Resultats de la cerca frase exacta: 143

Diccionaris terminològics
141. gingebre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
carminativa. També és emprat en preparació d'una beguda carbònica edulcorada (ginger-ale). En medicina popular ha estat usat, en infusió o decocció, per a combatre els estats de flatulència i, en aplicació tòpica com a rubefaent i antiirritant. [...]
142. cafè
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Gra del cafè. El seu ús és testimoniat des del segle VIII, de primer com a aliment, després com a base d'una beguda fermentada i com a medecina, i finalment en infusió. Els grans de cafè rarament són consumits sense una preparació (extracció de la polpa, fermentació espontània, rentatge, assecatge [...]
143. te
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
(semifermentat). Conté cafeïna, teofil·lina, clorofil·la, carotinoides, polifenols, alcohols, àcids orgànics, esters, cetones, substàncies nitrogenades, cel·lulosa, pentosanes, ceres, resines, cendres, tanins i olis essencials. És notable la seva riquesa en fluor. Hom el consumeix en infusió, com a beguda [...]
Pàgines  15 / 15 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15